Otsikko kertookin varmaan kaiken oleellisen, mihin törmäsimme metsälenkillä.  Mentiin kuvailemaan metsään ja aina kun vähäksi aikaa pysähtyi, oli kimpussa ainakin 10 hyttystä. Piti siis mennä pellolle kuvailemaan, kun siellä ei niitä juurikaan ollut. Timiltä löytyi eilen kesän ensimmäinen punkki korvalehdestä, saatiin kuitenkin hyvin pois se. Huomenna täytyykin käydä ostamassa punkkikarkoiteta apteekista.

Viime viikolla oli niin kolea sää, mutta tällä viikolla on ollut taas mukavan lämmintä, ehkä liiankin.. Onneksi menemme lauantaina mökille, niin Timikin pääsee uiskentelemaan :) Kurjaa kun tässä lähellä ei ole mitään rantaa mihin koiran kanssa voisi mennä, niin täytyy tyytyä vesiletkuun :) Timi ainakin nauttii kun sen päälle päästä viileää vettä ja sitten se lähtee tuulettumaan, juoksemalla ympäri pihaa :)

Jonkun verran tuli tänään kuvailtua, mutta eipä ne kovin ihmeellisiä ole. Kuvien päähenkilö on vähän väsynyt kuvaukseen tällaisella ilmalla.  Kuvia lisää galleriassa ->http://www.mari.kuvat.fi/kuvat/

1245846967_img-d41d8cd98f00b204e9800998e