Voi että, kun on mennyt taas luvattoman kauan aikaa viime päivityksestä. Olen ollut niin saamattoman laiska, etten ole jaksanut edes ajatella uutta ulkoasua sivuille. Ehkä tässä kevän mittaan sekin tulee tehtyä, maltti on valttia Cool

Tosissaan viime päivitys tapahtui helmikuussa, on minun ehkä syytä vähän kertoa mitä tässä pitkällä aikavälillä on tapahtunut. Sanon yksinkertaisesti, ettei yhtikäs mitään. Hiihtoloman vietimme Naantalin kylpylässä, ja Timi nautti suunnattomasti viikosta kun sai nukkua sohvalla, kulkea hissillä, käydä muumilaaksossa ja tehdä pitkiä lenkkejä meren jäällä. 

Viime viikon lauantaina 14.3. olin Tampereen Kansainvälisessä näyttelyssä. Päivä vierähtikin mukavasti siellä ja Timi sai isot rasiat herkkuja.  Ihanaa kun kevät alkaa näyttämään itsestään merkkejä. Aurinko paistaa, linnút laulaa ja aamuisin kuuden maissa on jo ihan valoisaa. Kohta alkaa myös mökkikausi, sitä odotellessa.

Maija ja Kaapo (http://kuopo.vuodatus.net/blog/1858270) haastoivat meidät kuvahaasteeseen.

Ideana on:

1. Mene kuvakansiosi (tai missä ikinä säilytätkään kuviasi) neljänteen alakansioon.
2. Valitse sieltä neljäs kuva.
3. Postaa kuva blogiisi ja kerro samalla kuvan tarina.
4. Haasta neljä ihmistä.

Olimme kauniina kesäloma päivänä metsässä valokuvaamassa, kun vastaan tuli kauniit kallion jyrkänteet. Kuva on siis kalliolta, Timi istuu jäkälän päällä ja katselee korkealta maisemia.

Haastan:

Caritan ja Aragonin

Miian ja Leon

Annin ja Nellin