Niin se aika vain meni ja huomenna menen taas kouluun. Loma kyllä tuli ihan tarpeeseen, sai nukkua ja levätä sekä olla paljon koiran kanssa. Yhden tavoitteen lomalle sain tehtyä ja se oli uusi ulkoasu sivuille. Hieman viime tinkaan se jäi, mutta nyt on uusi ulkoasu sivuilla. Täytyy vaan vielä mapata linkit, sekä vaihtaa ulkoasu myös gallerian kuvasivuihin. Olen myös päättänyt ottaa vihdosta viimein sen oman domainin, mutta vielä en ole saanut sitä aikaiseksi tilata. Rupeaa meinaten jo kummasti ärsyttää nuo ainaiset mainokset, jotka vaikeuttavat sivujen selaamista.

Mun piti jo eilen tänne blogiin kirjoittaa, mutta kun vuodatus teki jotain päivityksiään ja uudistuksiaan, en päässyt kirjoittamaan. NYt täällä hallintasivulla onkin erittäin miellyttävä ja hieno grafiikka.

Eilen menimme pitkästä aikaa tuohon metsään treenaamaan hakua ja jälkeä. Hakua olemme treenanneet joskus äidin kanssa yhdessä, mutta nyt päätin kokeilla lelun avulla. Matkaa oli about 100 m ja ukko löysi hienosti suoraan lelunsa puunjuuresta. Tehtiin tätä pari kertaa. Sitten tehtiin ihan pelkkää namijälkeä. Namien etäisyys toisistaan oli jotain 5-7 m. Hienoa työskentelyä, ei voi muuta sanoa! Ekalla kertaa oli hieman hakemista, mutta jo muilla kerroilla Timi teki erittäin tarkkaa työtä, eikä hukannut jälkeä. :o)  Sitten meille kävikin hauskasti. Ajattelin tehdä oikein kunnon pitkän jäljen, oliskohan ollu jotain 170m. Timi oli etäänpänä remmissä puussa kiinni ja olin jo kaukana tekemässä jälkeä ja kun olin saanut sen tehtyä, lähdin hakemaan Timiä. Sitten kas kummaa, kun pääsin lähemmäs Timiä kohden, huomasin että se oli päässyt puusta irti (olin vain kietonut pariin kertaan remmin puun ympärille) ja ukko vetää jo pitkällä tekemässä itsenäisesti jälkeä. Äkkiä hakemaan koira pois ja kävin viemässä takaisin puuhun. Se oli hienosti mennyt tallattua aluetta yksin ja raukka oli ihan innoissaan. Aika taitava jälikoira kun tekee noin itsenäisesti :D Hienostihan se teki uudestaan saman jäljen, vaikka olikin jo siitä alusta alkanut.

Timi oli niin innoissaan namijäljestä, että sen innokkuus esiintyi haukkumisena ja kaikkena muuna hyppimisenä.  Täytyy useimmin tehdä jälkeä :)