Eilinen päivä meni kaikkea puuhastelellessa että en keriinnyt kirjoittamaan eilisen päivän treeningejä. Menimme iltapäivällä treenaamaan kentälle ja aurinko paistoi mukavasti. Poika oli kuitenkin heti mukana ja treenit menivät hyvin. Tässä siis eilisen päivän treenit:

Luoksetulossa otin vain pysäytyksiä seisomaan ja makaamaan.Pysäytykset sujuivat hyvin, tosin parempiakin suorituksia olen nähnyt.
Treenasin sitten ruutua, ehkä hieman liikaa. Koira kuitenkin jaksoi valtavan hienosti loppuun asti, ja tällaisesen koiran kanssa sitä olisikin osattava lopettaa ajoissa. Timi ymmärtää jo ruudun ja hakee paikkaa ruudun keskeltä mutta joskus se alkaa hortoilemaan merkeille ja kuvittelee saavansa palkan sieltä.

Kaukot olivat loistavat! Jätin koiran makuuasentoon ja menin n. 20 metrin päähän. Otin sarjan i-m-s-m ja vaihdokset olivat nopeita, eikä edistämistäkään juurikaan ollut! Seuraavaksi jätin Timin makuuasentoon ja menin laittamaan ruudun merkkejä reppuun ( Timi oli toisella puolella kenttää). Sen jälkeen liikuskelin kentällä, välillä juoksin, välillä kävelin htaasti. Sitten Timin viereen: odotin vähän aikaa, ennen kuin sanoin istu käskyn, koska Timi joskus meinaa varastaa tässä kohtaa. Timi kuitenkin pysyi hyvin maassa ja odotti käskyäni.