Uuden vuoden viettäminen sujui rauhallisesti, eikä Timikään ollut mitenkään kamalan peloissaan. Teimme eilen jo hyvissä ajoin pitkät lenkit ja riehumiset pihassa, koska illemmalla rakettien pamahdellessa ei lenkistä olisi tullut mitään. Alkuilta meni oikein hyvin, Timi söi isoa luutaan vaikka aina välillä pamahti. Poika päätti syödä luunsa ennen kuin meni sänkyni alle piiloon, koska heti kun se oli syönyt se luikkasi sängyn alle ja pysyi siellä visusti koko illan ja yön. Välillä kurkistin sängyn alle niin siellä se poika veteli hirsiä ja kuorsasi välillä - eli tämmöstä meillä :> 

Itseäni nuo raketit eivät enää niin kiehdo kuin pienenä mutta kyllä kävin ulkona niitä ihailemassa. Tasan klo 24 kuului kovimmat räiskähdykset mutta samalla silloin oli illan kauneimmat raketit. Sitä ennen olin nähnyt vaan muutamaan pikku papatin mitä naapurin pikkupojat ammuskelivat.

1174843.jpg

 

Tänään aamulla Timi oli taas oma itsensä ja lähti innoissaan lenkille. Raukka ei ollut mitään yöllä syönyt vaikka olikin tullut aamuyöstä sänkyni alta jalottelemaan. Onneksi teimme aika pitkän lenkin, koska heti kun pääsimme lenkiltä kuului taas muutama oikein mojova pamaus. Sitä tultiin sitten kovalla vauhdilla kotiin ja äkkiä sängyn alle lelun viereen. Timi on muutes ihan kuin shetlanninlammaskoira kun sillä on häntä alhaalla. Ulkona on nyt oikein mukava ilma, mennään ehkä kohta treenaileen jos Tmi uskaltautuu ulos. Nyt se kömpi säkkituoliin.

Toivottavasti tämä vuosi on yhtä hyvä vuosi ja tapahtumarikas kuin 2007 vuosi.