Olimme siis aamusta Caritan ja hänen mittelinsä Aragonin kanssa sekä Johannan ja hänen spitziensä kanssa treenailemassa tokoa Haaviston kentällä.  Timi oli jo heti alkuun vireessä ja otti kontaktia, vaikka samalla kiinnosti treeniseura. Hyvin poika silti toimi eikä välittänyt häiriöistä - ihme on tapahtunut!!

Enimmäkseen otin seuraamista ja kontaktia kun Carita ja Johanna tekivät tunnaria. Otin myös muutaman noudon, "kapulana" toimi Timin narulelu. Hyvin Timi toi sen eteeni ja piti suussaan eikä pudottanut. En myöskään huommanut pureskelua, hyvä.

Ruutu meillä meni ihan päin honkia, ensimmäisellä kerralla Timi meni ruudun läpi ja jatkoi matkaansa kuono maassa sekä välillä ilmassa. Toinen kerta onnistuikin hyvin, lähetin koiran ruutuun, enkä pyytänyt siltä kontaktia ennen ruutuun lähtöä. Kiitos Johannalle hyvästä vinkistä! Carita kertoikin jälkeenpäin, kun he olivat menneet treenien jälkeen lenkille, oli heitä vastaan tullut mies jolla oli juoksuinen narttu. Ei siis ihme kun ukko meni ihan "piipaa" , samoin kävi myös Aragonille ruutua tehdessään.

Pidin välillä taukoa ja katselin suu auki Johannan ja Nepin treenausta, samoin Caritan ja Arskan. Siis ei voi muuta sanoa kun vautsi!!! Tauon jälkeen otimme porukalla paikalla olon. Pidin varalta Timillä remmin, ettei se olisi mennyt häiritsemään Neppiä tai Arskaa - jos olisi lähtenyt paikoiltaan. Eikös siinä sitten niin käynyt, kun komea minuutti Timi oli nätisti, sen piti nousta ja ruveta haistelemaan ilmaa. No kävin laittamassa sen takaisin paikoilleen ja jäin lähemmäs sitä. Palkkaus ja takaisin kauemmas. Ihan ok, kun ottaa huomioon sen että emme ole piiiitkäään aikaan ottaneet paikalla oloa häiriöiden kanssa. Lopuksi vielä pallon heittoa ja riehumista. Oikein mukavat treenit, kiitos Caritalle ja Johannalle treeniseurasta! Pian taas uudestaan ;)

Mari & Timbe