On meinaan pikkasen jääny tää päivitteleminen taas vähälle. Koitan nyt panostaa kouluun ja kaikki vapaa-aika meneekin opiskellessa ja Timin kanssa oleileminen. Poika on viimein hoksannut ruudun kuin tunnarinkin ja niihin aion vielä enemmän panostaa aikaa.

Tänään illalla olimme valaistulla kentällä treenaamassa. Seuraamista, sivulle menoa, kaukokäskyjä ja muutaman reippaan luoksetulon. Otin kaikki liikkeet namialustaa käyttäen, eli liike vapautus läpyskälle jossa palkka ja sen jälkeen kehut ja pallon heitto. Toimi hyvin. Seuraamisessa ei ongelmia, tänään seuraaminen oli tosi kiinteää enkä huomannut edistämistä, hyvä! Sivulle tulo on tosi nopea kiepsahdus ja varmistin sitä tänään, antamalla käskyn sivulle jonka jälkeen vapautus läpyskälle. Näyttää toi namiläpyskä jotenkin ihmeellisesti motivoida ukkoa, kun pysyi koko ajan vireessä. Kaukokäskyt eivät olleet mitenkään hyviä, kaksi kertaa piti antaa käsky ja myöskin käsimerkki jotta koira hokasi mitä piti tehdä. Jotenmin kaukokäskyjen kohdalla kontaksti puuttui, joka hankaloitti liikkettä aika lailla. Lopuksi vielä 3 nopeaa luoksetuloa, niissä ei ongelmia. Tuli tosi nätisti sivulle eikä ponkassut jalkojeni kautta kuin vain yhden kerran.

Sain tänään tietää että pääsin agilityn alkeiskurssille. Tai no ensin on nyt hallintakatsaus jossa muutama koira "hylätään" mutta onneksi pääsimme valituksi :))

Viikko vielä niin sitten saan kameran :)))